Agar REM - ovocné agary

AgarREM® - BORŮVKA

 

AgarREM® BROSKEV

Agar-agar, žluť žloutková, aroma
  Agar-agar, oranž broskvová aroma
     

AgarREM® JAHODA zahradní

 

AgarREM® JAHODA lesní

Agar-agar, červeň jododavá,  aroma
  Agar-agar, červeň jahodová, aroma
   

 

AgarREM® LESNÍ SMĚS

 

AgarREM® MERUŇKA

Agar-agar, červeň malinová tmavá aroma
  Agar-agar, oranž, aroma

Návod na zpracování

  1. Dávkování 10 - 11 g na litr vody
  2. Agar zamícháme do studené vody,přivedeme do varu na 3-5 minut.Vznikne pěna.Po jejím částečném opadnutí odstavíme
  3. Přidáme množství cukru dle zvyklostí (doporučené 200-250g na litr)
  4. Při chladnutí (cca 50-60°C)přidáme přípravek k okyselení ( doporučená kyselina citrónová 3g na litr)
  5. Agar zpracujeme dle technologických postupů

 

 

 

Kontakty

Provozovna:
Prosečská 4834/51

468 04 Jablonec nad N. 7
Proseč nad Nisou

tel.: +420 482 317 147
tel./fax +420 485 151 185 objednávky
mobil:  
+420 602 411 089 objednávky
e-mail:

remimb@remimb.cz

web: www.remimb.cz

^