REMSAL H+ White

 

Přípravek působí na principu snížení pH a specifického působení iontů organických kyselin na mikroorganismy.

 

Sypký přípravek pro široké použití v cukrářské a lahůdkářské výrobě. Je vhodný pro úpravu pH a chuti finálního výrobku i ošetření choulostivých surovin. Obsahuje antioxidační složku.

 

Specifikace  
  Regulátor pH a chuti potravinářských výrobků

Úprava pH a chuti potravinářských výrobků

 
Složení: Kyselina citronová E 330
  Kyselina jablečná E 296
  Kyselina vinná E 334
  Chlorid sodný  
     
Vzhled: jemný bílý prášek
Minimální trvanlivost: 1 rok od data výroby uvedeného na obale
Skladování: V původních uzavřených obalech
  min. teplota skladování +5°C
  max. teplota skladování +25°C
  relativní vlhkost vzduchu < 60%
  bez přístupu světla
Balení: karton 5 x 5kg = 25kg

 

^