REMSAL M

PRINCIP PŮSOBENÍ:

Přípravek působí na principu snížení vodní aktivity a bakteriostatických účinku iontů organických kyselin.


 

Sypký přípravek pro prodloužení trvanlivosti masných výrobků. Osvědčený pro výrobu masných polotovarů. Obsahuje složky podporující kvalitu a stabilitu vybarvení.

 

Specifikace  
  Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků

REMSAL M je přípravek vhodný pro aplikace v masné výrobě. Bakteriostatické a antioxidační účinky složek se vhodně doplňují, tím zajišťují prodloužení trvanlivosti a čerstvého vzhledu potravinářských výrobků.

 
Složení: Citronany E 331
  Octan sodný E 262
  Askorbát sodný E 301
  Kyselina askorbová E 300
  Chlorid sodný  
     
Vzhled: jemný bílý prášek
Minimální trvanlivost: 2 rok od data výroby uvedeného na obale
Skladování: V původních uzavřených obalech
  min. teplota skladování +5°C
  max. teplota skladování +25°C
  relativní vlhkost vzduchu < 60%
  bez přístupu světla
Balení: karton 5 x 5 kg = 25 kg

 

^