REMSAL Z

Sypký přípravek pro prodloužení trvanlivosti lahůdkářských výrobků, zejména zeleninových salátů. Obsahuje antioxidační složku.

Specifikace  
  Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků

REMSAL Z je přípravek vhodný pro aplikace v lahůdkářské a konzervárenské výrobě. Bakteriostatické a antioxidační účinky složek se vhodně doplňují, tím zajišťují prodloužení trvanlivosti a čerstvého vzhledu potravinářských výrobků.

Výrobek REMSAL Z doporučujeme kombinovat s použitím výrobku REMPUR SK na ošetření surovin a sanitaci.

 
Složení: Kyselina citrónová E 330
  Octan sodný E 262
  Kyselina askorbová E 300
  Chlorid sodný  
     
Vzhled: jemný bílý prášek
Minimální trvanlivost: 2 rok od data výroby uvedeného na obale
Skladování: V původních uzavřených obalech
  min. teplota skladování +5°C
  max. teplota skladování +25°C
  relativní vlhkost vzduchu < 60%
  bez přístupu světla
Balení: karton 5 x 5 kg = 25 kg

 

^