ŽELATINA INSTANTNÍ potravinářská


REM®-ŽELATINA-INSTANT                  typ A : vepřová

100 % instantní želatina v prášku (bílkovina živočišného původu), představuje malou revoluci pro uživatele v oblasti cateringu, lahůdek, cukrovinek, cukrářské i amatérské výrobě.

Má mnoho výhod  :  přesnější dávkování s požadovaným želírujícím účinkem, stejně jako vynikající konečný výsledek z hlediska kvality se značnou úsporou času.

REM®-ŽELATINA-INSTANT lze použít přímo, i ve směsích s jinými složkami při nízké i vysoké teplotě bez rizika změny konzistenci a senzorické vlastnosti použitých surovin.

REM®-ŽELATINA-INSTANT  odpadají složité a nešikovné kroky přípravy, jako namáčení

práškové nebo plátkové želatiny ve vodě a pak následné zahřívání atd….

 

Balení : REM®-ŽELATINA-INSTANT  je práškový produkt balený v uzavřeném opakovaně

uzavíratelném transparentním polypropylenovém obalu 100g nebo 500g , zajišťující jeho optimální uchovávání. Dalším levnějím obalem je PA/PE sáček 1 kg a vícevrstvý pytel 20 kg.

 

Instrukce : Odměřit požadované množství REM®-ŽELATINA-INSTANT , dle pokynů v receptu.

           kávová lžička(cca 2g) REM®-ŽELATINA-INSTANT  =  1 plátek želatiny(cca 2g)

*  Na přípravu aspikových misek doporučujeme dávkování na 500g aspiku 5-8 kávových lžiček REM®-ŽELATINA-INSTANT dle požadované pevnosti.

 

*  Na přípravu ovocných dortů doporučujeme dávkování na 500g dortového gelu

    5-10  kávových lžiček REM®-ŽELATINA-INSTANT  dle požadované pevnosti.   

* Další využití REM®-ŽELATINA-INSTANT  -  potravinářské zahušťovadlo např. do šlehačky, cukrářských pěn a krémů , dresingů ,  atd……

Dávkování je pouze orientační. Doporučujeme předem odzkoušet na malém vzorku.

REM®-ŽELATINA-INSTANT  je možné použít jak za studena (min.20°C), tak za tepla (max.90°C). Za stálého míchání vsypejte do tekutiny. Na vytvoření transparentního gelu (aspiku) je ideální teplota 30-40°C. Hotový výrobek nechte vždy důkladně prochladit nejlépe při teplotě cca 5°C.

 

 

Kontakty

Provozovna:
Prosečská 4834/51

468 04 Jablonec nad N. 7
Proseč nad Nisou

tel.: +420 482 317 147
tel./fax +420 485 151 185 objednávky
mobil:  
+420 602 411 089 objednávky
e-mail:

remimb@remimb.cz

web: www.remimb.cz

^