Sortiment
ŽELATINA potravinářská
Želatina je vysoce hodnotná bílkovina získaná částečnou denaturací kolagenu. Podle použitého výrobního procesu je želatina označovaná jako typ A (vyrobená kyselou cestou - vepřová) nebo typ B (vyrobená alkalickou cestou - hovězí) Sledované charakteristiky…
Agar Agar
CharakteristikaAgar je polysacharid složený převážně z cukerných jednotek D - galaktosy. Získává se extrakcí přirozených kmenů mořských řas.Agar je látka bez pachu nebo se slabým charakteristickým pachem. Práškový agar je barvy bílé, žlutavě bílé až…
REMkona
Přípravek působí na principu chemické konzervace. Přípravek určený především pro konzervaci balených lahůdkářských pomazánek a salátů. Další výrobky včetně dávkování naleznete v příloze. Specifikace Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských…
REMkona tekutá
PRINCIP PŮSOBENÍPřípravek působí na principu chemické konzervace především v lahůdkářské výrobě. SLOŽENÍ Pitná vodaCitronan trisodný E331Benzoan sodný E211Sorban draselný E202
REMPUR 80 Kyselina mléčná
PRINCIP PŮSOBENÍPřípravek působí na principu snížení pH a specifického působení mléčnanového iontu na mikroorganismy. Kyselina mléčná má široké uplatnění ve všech oborech potravinářského průmyslu jako prostředek pro úpravu pH a chuti, ale pro své dobré…
REMPUR SA50
Přípravek působí na principu snížení pH a specifického působení iontů organických kyselin na mikroorganismy. PRINCIP PŮSOBENÍ Přípravek působí na principu snížení pH a specifického působení iontů organických kyselin na mikroorganismy Přípravek pro…
REMPUR SK50
PRINCIP PŮSOBENÍ: Přípravek působí na principu snížení pH a specifického působení iontů organických kyselin na mikroorganismy Univerzální přípravek pro široké použití v lahůdkářské výrobě. Je vhodný pro přípravu surovin, úpravu pH a chuti finálního…
REMSAL 60 Laktát sodný
PRINCIP PŮSOBENÍ: Přípravek působí na principu snížení vodní aktivity a bakteriostatických účinku mléčnanových iontů. Dnes již klasický přípravek na prodloužení trvanlivosti masných a cukrářských výrobků. Laktát sodný působí příznivě i na organoleptické…
REMSAL DUO
PRINCIP PŮSOBENÍ: Přípravek působí na principu snížení vodní aktivity a bakteriostatických účinku mléčnanových iontů. Přípravek na prodloužení trvanlivosti, cukrářských, masných a lahůdkářských výrobků.Tento výrobek má neutrální pH a díky sníženému obsahu…
REMSAL H+ White
Přípravek působí na principu snížení pH a specifického působení iontů organických kyselin na mikroorganismy. Sypký přípravek pro široké použití v cukrářské a lahůdkářské výrobě. Je vhodný pro úpravu pH a chuti finálního výrobku i ošetření choulostivých…
REMSAL M
PRINCIP PŮSOBENÍ: Přípravek působí na principu snížení vodní aktivity a bakteriostatických účinku iontů organických kyselin. Sypký přípravek pro prodloužení trvanlivosti masných výrobků. Osvědčený pro výrobu masných polotovarů. Obsahuje složky…
REMSAL S40
PRINCIP PŮSOBENÍ:Přípravek působí na principu chemické konzervace. Přípravek pro konzervaci lahůdkářských výrobků. Remsal S40 je určen zejména pro ošetření výrobků s nízkou aktivitou vody jako jsou pomazánky a pěny s vysokým obsahem tuku. Specifikace…
REMSAL VK
Přípravek na prodloužení trvanlivosti masných, lahůdkářských a cukrářských výrobků, vyznačující se mírně slanou chutí a slabě kyselým pH (5,5 - 6,0 ). Jeho vynikající vlastnosti se projevily zejména při ošetření masných výrobků z kategorie polotovarů…
REMSAL Z
Sypký přípravek pro prodloužení trvanlivosti lahůdkářských výrobků, zejména zeleninových salátů. Obsahuje antioxidační složku. Specifikace Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků REMSAL Z je přípravek vhodný pro aplikace…
Kontakty
Provozovna:
Prosečská 4834/51
468 04 Jablonec nad N. 7
Proseč nad Nisou
tel.: | +420 482 317 147 |
tel./fax | +420 485 151 185 objednávky |
mobil: |
+420 602 411 089 objednávky |
e-mail: |
|
web: | www.remimb.cz |