REMPUR SA50

 

Přípravek působí na principu snížení pH a specifického působení iontů organických kyselin na mikroorganismy.

 

PRINCIP PŮSOBENÍ


Přípravek působí na principu snížení pH a specifického působení iontů organických kyselin na mikroorganismy



 

Přípravek pro ošetření surovin především v lahůdkářské výrobě a pro bezoplachovou mezioperační sanitaci pracovních ploch a nástrojů.

 

Specifikace  
  Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků
Složení: Kyselina octová E 260
  Kyselina mléčná E 270
  Mléčnan sodný E 325
Vzhled: Čirá kapalina, bezbarvá až nažloutlá, slabě olejovitá, výrazný octový pach
Minimální trvanlivost: 2 roky od data výroby uvedeného na obale
Skladování: V původních uzavřených obalech
  min. teplota skladování +5°C
  max. teplota skladování +25°C
  bez přístupu světla
Balení: uzavíratelný plastový kontejner 10kg,  25kg,  1300kg

 

^