REMSAL 60 Laktát sodný
| PRINCIP PŮSOBENÍ: Přípravek působí na principu snížení vodní aktivity a bakteriostatických účinku mléčnanových iontů. | 
Dnes již klasický přípravek na prodloužení trvanlivosti masných a cukrářských výrobků. Laktát sodný působí příznivě i na organoleptické vlastnosti výrobků.
| Specifikace | ||
| Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků | ||
| REMSAL 60 je vhodný pro aplikace v masné výrobě. REMSAL 60 snižuje vodní aktivitu, čímž zamezuje růstu mikroorganizmů, jeho složky mají bakteriostatické účinky.. | ||
| Složení: | Mléčnan sodný | E 325 | 
| Vzhled: | Čirá, bezbarvá kapalina, slabě olejovitá, slabá charakteristická vůně | |
| Minimální trvanlivost: | 2 roky od data výroby uvedeného na obale | |
| Skladování: | V původních uzavřených obalech | |
| min. teplota skladování +5°C | ||
| max. teplota skladování +25°C | ||
| bez přístupu světla | ||
| Balení: | uzavíratelný plastový kontejner 12kg, 30kg, 1300kg | |

Kontakty
Provozovna:
Prosečská 4834/51
468 04 Jablonec nad N. 7
Proseč nad Nisou
| tel.: | +420 482 317 147 | 
| tel./fax | +420 485 151 185 objednávky | 
| mobil: | +420 602 411 089 objednávky | 
| e-mail: | |
| web: | www.remimb.cz | 




 
        












 1
1 2
2 3
3 4
4 5
5 6
6 7
7 8
8 9
9 10
10 11
11 12
12 13
13