REMSAL 60 Laktát sodný

PRINCIP PŮSOBENÍ:
Přípravek působí na principu snížení vodní aktivity a bakteriostatických účinku mléčnanových iontů.


Dnes již klasický přípravek na prodloužení trvanlivosti masných a cukrářských výrobků. Laktát sodný působí příznivě i na organoleptické vlastnosti výrobků.

 

Specifikace  
  Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků

REMSAL 60  je vhodný pro aplikace v masné výrobě.

REMSAL 60 snižuje vodní aktivitu, čímž zamezuje růstu mikroorganizmů, jeho složky mají bakteriostatické účinky..

 
Složení: Mléčnan sodný E 325
     
     
Vzhled: Čirá, bezbarvá kapalina, slabě olejovitá, slabá charakteristická vůně
Minimální trvanlivost: 2 roky od data výroby uvedeného na obale
Skladování: V původních uzavřených obalech
  min. teplota skladování +5°C
  max. teplota skladování +25°C
  bez přístupu světla
Balení: uzavíratelný plastový kontejner 12kg,  30kg,  1300kg

 

^