REMSAL S40

PRINCIP PŮSOBENÍ:

Přípravek působí na principu chemické konzervace.

 

Přípravek pro konzervaci lahůdkářských výrobků. Remsal S40 je určen zejména pro ošetření výrobků s nízkou aktivitou vody jako jsou pomazánky a pěny s vysokým obsahem tuku.

 

Specifikace  
  Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků

REMSAL S40 je vhodný pro aplikace v lahůdkářské a pekařské výrobě.

REMSAL S40 snižuje vodní aktivitu, čímž zamezuje růstu mikroorganizmů, jeho složky mají baktericidní a fungicidní účinky. Proto je REMSAL S40 schopen ničit mikroorganizmy již ve výrobku obsažené. Navíc obsahuje složku, která dlouhodobě inhibuje růst širokého spektra mikroorganizmů.

Výrobek REMSAL S40 doporučujeme kombinovat s použitím výrobku REMPUR SK na ošetření surovin a sanitaci.

 
Složení: Mléčnan sodný E 325
  Kyselina mléčná E 270
  Sorban draselný E 202
  pitná voda  
Vzhled: bílá až žlutá emulze
Minimální trvanlivost: 1  roky od data výroby uvedeného na obale
Skladování: V původních uzavřených obalech
  min. teplota skladování +5°C
  max. teplota skladování +25°C
  bez přístupu světla
Balení: uzavíratelný plastový kontejner 5kg,  10kg, 

 

^