REMSAL VK
Přípravek na prodloužení trvanlivosti masných, lahůdkářských a cukrářských výrobků, vyznačující se mírně slanou chutí a slabě kyselým pH (5,5 - 6,0 ). Jeho vynikající vlastnosti se projevily zejména při ošetření masných výrobků z kategorie polotovarů (bílá klobása, mletá sekaná…)
| Specifikace | ||
| Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků | ||
|
REMSAL VK je vhodný pro aplikace v lahůdkářské , masné a cukrářské výrobě. REMSAL VK snižuje vodní aktivitu, čímž zamezuje růstu mikroorganizmů, jeho složky mají baktericidní a fungicidní účinky. Proto je REMSAL VK schopen ničit mikroorganizmy již ve výrobku obsažené. Výrobek REMSAL VK doporučujeme kombinovat s použitím výrobku REMPUR SK na ošetření surovin a sanitaci. |
||
| Složení: | Mléčnan sodný | E 325 |
| Kyselina mléčná | E 270 | |
| Vzhled: | Čirá kapalina, bezbarvá až nažloutlá, slabě olejovitá, slabá charakteristická vůně | |
| Minimální trvanlivost: | 2 roky od data výroby uvedeného na obale | |
| Skladování: | V původních uzavřených obalech | |
| min. teplota skladování +5°C | ||
| max. teplota skladování +25°C | ||
| bez přístupu světla | ||
| Balení: | uzavíratelný plastový kontejner 12kg, 30kg, 1300kg | |

Kontakty
Provozovna:
Prosečská 4834/51
468 04 Jablonec nad N. 7
Proseč nad Nisou
| tel.: | +420 482 317 147 |
| tel./fax | +420 485 151 185 objednávky |
| mobil: |
+420 602 411 089 objednávky |
| e-mail: |
|
| web: | www.remimb.cz |
















1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13